Musikvideotoppen Vecka 37

Såhär i valtider kan det kanske vara skönt att få släppa tankarna på det “riktiga” valet en stund och istället lägga kraft på valet av videor till Musikvideotoppen…?

Ny etta är Melody Fields som hoppar upp från fjärde plats till första plats. Bland förra veckans utmanare är det “In The Basement” med The OhNos som har tagit sig in på listan. Grattis! Fyra av fem videor blir kvar men vi måste tyvärr säga hejdå till Every Million Miles med “Down By The Shore”.

Det har släppts en hel del bra videor den senaste tiden som är med oss bland utmanarna, bland annat från svenska akter som First Aid Kit.

Tycker ni att er video hade platsat bland utmanarna? Då vill vi gärna att ni skickar in den till oss.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (4) Melody Fields – “Morning Sun” 4
2. (5) Sofia Härdig – “Illuminate” 9
3. (NY) The OhNos – In The Basement 1
4. (3) MadMan´s Choice – “Derailed” 3
5. (2) Skuldpadda – “Witches” 2

Veckans utmanarvideor

Dusky Fields – My Time
”My Time” är en låt från albumet Once Upon a Roof med Dusky Fields. Bandet berättar att det är en video med fokus på att kämpa för att få rätt till sin egen tid. Det finns för många/mycket som stjäl tid idag. Både avsiktligt och oavsiktligt.

Liar Thief Bandit – On My Way
Detta är första singeln från det andra albumet Straight Ahead. Videon med retrokänsla är skapad av Emma Sundin. Här blandas scener från bland annat vattnet och rymden med liveklipp från spelningar.

The Blaze – Queens
Det börjar med en tung men vacker scen från en likvaka. Kända just för sina fantastiska videor kommer The Blaze nu med ännu en. I samband med släppet av debutalbumet Dancehall får vi videon till låten “Queens”, som handlar om vänskap, relationer, kärlek och sorg.

First Aid Kit – Rebel Heart
Återigen samarbetar First Aid Kit med regissören Mats Udd och släpper en video till populära låten “Rebel Heart”. Videon har teman som identitet och systerskap och den har även inslag av ockultism. Färgerna går i rött och det är bara kvinnor med i videon.

Childish Gambino – Feels Like Summer
Efter succén med “This Is America” kommer nu ännu en grym video från Childish Gambino, kanske inte på riktigt samma nivå (går det ens?) men redan väldigt populär. I denna animerade video träffar vi på en mängd kända personer i tecknat format. Skapad av artisten själv tillsammans med Ivan Dixon & Greg Sharp.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 09/09/2018 17:00:00
end_date 16/09/2018 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Musikvideotoppen Vecka 37

  1. Anton Andren skriver:

    Skuldpadda

  2. Ulla Andren skriver:

    Mycket bra video Grattis skuldpadda

Kommentarer inaktiverade.