Musikvideotoppen Vecka 8

Ny lista och en ny vinnare! Denna gången är det Elodrama feat. Fanny som tar ledningen.

Louisa Lyne & Di Yiddishe Kapelye feat. Jenny Nilsson hoppar nedåt lite grann men ligger ändå kvar på en stark tredjeplats. Långkörarna Djävulen Möblerar Om och Vet hut är kvar på listan och innehar andra respektive fjärde plats. Big Bad Brute håller sig också kvar och blir femma den här gången. Shitbaby Mammals lämnar oss.

Bland våra utmanare har vi som alltid en härlig mix av svenskt och utländskt, världsstjärnor och DIY-band. Se videor från bland andra Eminem ft. Ed Sheeran, Lasse Pop Experience och Looptroop Rockers ft. Timbuktu.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Elodrama feat. Fanny – “The World Is Telling…” 1
2. (5) Djävulen Möblerar Om – ”Mot allt som du är för” 7
3. (1) Louisa Lyne & Di Yiddishe Kapelye feat. Jenny Nilsson – ”A mol iz geven” 2
4. (3) Vet Hut – ”Döda dig” 8
5. (2) Big Bad Brute – ”Cast In Dirt” 2

Veckans utmanarvideor

Looptroop Rockers ft. Timbuktu – “Loose After Midnight”
Looptroop lever rövare i Europa, Timbuktu rappar på engelska igen och tågen rullar genom natten! Härliga tider! Videon är skapad av Con Leche Films.

Lasse Pop Experience – ”Private Affair” (Saints cover)
Lasse Pop, tidigare i ShowDown State som haft ett par videor på vår lista, har släppt en solosingel med tillhörande video. Lasse samlade gamla punkpolare och lirade in en låt. Allt dokumenterades via mobiltelefoner. En video sammanställdes av Martin Björnlund. Här är resultatet.

Eminem – “River” ft. Ed Sheeran
På bara ett par dagar har redan 14 miljoner människor sett den nysläppta videon till låten “River” som Eminem gjort tillsammans med Ed Sheeran. Det vi får se här är en dokumentärliknande video om relationer.

Muse – “Thought Contagion”
Muse är tillbaka med nytt material och släpper nu denna 80-talsaktiga video med vampyrtema, som har regisserats av Lance Drake.

Fever Ray – “Part VII: IDK About You”
Nu kommer en ny del i Fever Rays serie av mystiska musikvideor, som är uppe i hela sju stycken. Videorna tillhör albumet Plunge. Regissör är Martin Falck.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 18/02/2018 17:00:00
end_date 25/02/2018 11:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Musikvideotoppen Vecka 8

  1. Maria Evert skriver:

    Lasse Pop Experience rocks!!

Kommentarer inaktiverade.