Musikvideotoppen Vecka 4

Nu är Musikvideotoppen tillbaka igen! Vi har haft ett skönt juluppehåll men är nu taggade på att komma igång med listan för det nya året. Tack till er som skickat in videor till oss under tiden. Vi kommer att fylla på med dessa efterhand de kommande veckorna.

Vinnare på förra årets sista lista blev Vet hut, med Weaver hack i häl. Det blev sista veckan för Weaver som varit med oss i max antal veckor – 10 stycken – fantastiskt bra jobbat!

Vi börjar nu året med några nya spännande utmanare som vi fått in under juluppehållet från bland andra Dream Wife, Valdemar och Anna Vild.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (1) Vet Hut – Döda dig 4
2. (3) Weaver – Boxes 10
3. (NY) Finnegan’s Hell – Paradise Town (Christmas Edit) 1
4. (2) Djävulen Möblerar Om – Mot allt som du är för 3
5. (4) The OhNos – Dirty Panties 3

Veckans utmanarvideor

Valdemar – ”Kind”
Videon till ”Kind” med svenska Valdemar är ett samarbete med London-baserade regiduon BABYBABY och följer en kidnappingsräd i urbana, abstrakta toner och med expressiva specialeffekter.

Anna Vild – “Årets sista ljus”
Luta dig tillbaka och njut av de vackra, vintriga miljöbilderna i denna video från Anna Vild. Den är inspelad i Norrbottens underbara vinterlandskap i samarbete med norrskensfotografen Marcel Köppe.

Dream Wife – ”Hey Heartbreaker”
Här kommer en snygg, animerad video med Sverigeaktuella Dream Wife där de uppträder som robotar på en bar. Regi & animationer är gjorda av Mason London.

First Aid Kit – “Fireworks”
Nu blir det 80-talsnostalgi och scener från high school. First Aid Kit syns överallt just nu och den här videon är en del i deras comeback. Regi: Mats Udd.

Belau – “Redefine” ft. Szécsi Böbe
Vi blev jätteglada när vi fick denna färgstarka video från ungerska chillwavegruppen Belau skickade till oss. De har blivit prisade på hemmaplan – nu ska det bli intressant att se vad ni tycker.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 21/01/2018 16:00:00
end_date 28/01/2018 11:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.