Musikvideotoppen Vecka 46

Nu är det spännande på listan. Colorstone går nämligen om Weaver!

Det är en hård kamp mellan dessa två just nu, men denna gången är det Colorstone som blir segrare med bara ett fåtal röster fler än konkurrenten.

Tyvärr får vi säga hejdå till Tall Blonde den här veckan. På femte plats hittar vi istället en ny utmanare, nämligen Shift Cruz med “Vile”.

Missa inte våra intressanta utmanarvideor den här veckan som kommer från bland annat Norge och USA.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (2) Colorstone – Remember me 8
2. (1) Weaver – Boxes 5
3. (4) Hampus Carlsson – 90talskidz 4
4. (3) Browsing Collection – One Time A Year 2
5. (NY) Shifty Cruz – Vile 1

Veckans utmanarvideor

Honningbarna – Hold an ann
Här kommer en intresseväckande video från vårt grannland Norge. Honningbarna vill vara en klan för alla som känner sig främmande, bortkomna eller bara uttråkade till döds i denna värld vi lever i.

Skurklandet – Av ljus
Vi fick ett roligt mail som vi måste citera: “Hej lirar i ett band Som heter T.A.J. Men vi har inte så bra videos bara bra musik hahahaha. Men en video som är JÄVLIGT bra är denna med Skurklandet. Kommer dock försöka göra en bra rolig och intressant video till vår kommande singel.” Vi ser fram emot detta och så länge tar vi in videon med Skurklandet bland utmanarna.

Sleigh Bells – All saints
Det är inte första gången Sleigh Bells kommer med en snygg video. Den här gången är det mycket retrovibbar och en del skräckfilmsanspelningar. Regissörer är Mimi Cave och Derek Miller.

Thirty Seconds To Mars – Walk On Water
10 000 personer skickade in fotomaterial till bandet som sen sammanställts till den här videon som berättar en hel del om landet USA. Videon var ett experiment där allt filmades under ett dygn, den 4:e juli 2017. Man behöver se videon flera gånger för att hinna uppfatta allt – här finns många dimensioner.

Portugal. The Man – Live In The Moment
Enorma pappdockor som surfar på biltak i en biljakt. Väldigt underhållande och lite skrattframkallande. Regissör till den här videon är Aaron Brown.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 12/11/2017 21:00:00
end_date 19/11/2017 11:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Musikvideotoppen Vecka 46

  1. Marius lie skriver:

    feeet låt!

Kommentarer inaktiverade.