Musikvideotoppen Vecka 26

Nu tar vi sommaruppehåll! Den här terminens sista lista toppas av Maria Lithell med videon till “Mother Earth – Forgiveness”.

Flera av förra veckans utmanare tog sig in på listan den här gången. Silvermannen knep en andraplats och Yohio en fjärdeplats. Bra jobbat! Andersson & Pettersson håller sig kvar på listan och får den här gången tredjeplatsen.

På femteplatsen hittar vi Ittna som hållit sig kvar i nio veckor nu. Tyvärr halkar följande videor ur: The School Book Depository – “California”, Secret Treehouse – “The Big Rewind” och Tjuvheder – “Tand för tunga”.

Varje år brukar vi ta en liten paus från listan över sommaren. Men det betyder inte att ni ska sluta skicka in videor – fortsätt med det! Så har vi ett starkt startfält att dra igång med till hösten. De videor som kommit in på listan nu ligger kvar där när vi startar igen. Det annonseras ut på våra sociala medier. Följ oss gärna på Facebook och Twitter för att inte missa det. Du kan även spana in vår systersajt Musikvideoportalen som vi fortsätter att fylla med musikvideor under hela sommaren.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Maria Lithell – “Mother Earth – Forgiveness” 1
2. (NY) Silvermannen – “Gryning” 1
3. (2) Andersson & Pettersson – “Last Part” 2
4. (NY) Yohio – “My Nocturnal Serenade” 1
5. (3) Ittna – “Serpent” 9
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.