Musikvideotoppen Vecka 51

Utmanaren Käftsmäll går direkt upp i toppen. Grattis! Förra veckans etta, Pierre, blir därmed tvåa istället. Vi är också glada för alla bidrag till vår Musikhjälpeninsamling som dragit in 1 870 kronor!

STORT TACK TILL ALLA ER SOM BIDRAGIT TILL INSAMLINGEN! I skrivande stund är det bara några timmar kvar och vi har alltså hittills fått ihop 1 870 kr! Helt fantastiskt! Det kommer göra stor nytta för någon eller några personer ute i världen. Vi kanske gör om det hela nästa år. Det känns bra att kunna bidra till en god sak med hjälp av musik.

Som trea på listan den här veckan får vi in utmanaren Lina Horner & Divers med låten “The Sea”. Fyra blir Mr. Semmelman – “One Million Colored Lights”. Femma blir IRENE – “Nightless”. Vi får tyvärr säga tack och hej till Kennelklubben och Leaderboard som varit med oss många veckor nu.

Det börjar närma sig jul och det är dags för Musikvideotoppen att ta lite juluppehåll. Vi lägger alltså inte upp några utmanare den här veckan. Listan kvarstår till nästa år. Vi vill så klart att ni skickar in massor av grymma videor till oss under uppehållet!

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Käftsmäll – “Psykbryt” 1
2. (1) Pierre – “Mind Is Set” 2
3. (NY) Lina Horner & Divers – “The Sea” 1
4. (2) Mr. Semmelman – “One Million Colored Lights” 2
5. (3) IRENE – “Nightless” 5
Det här inlägget postades i Veckans lista. Bokmärk permalänken.