Musikvideotoppen Vecka 25

Oerhört spännande vecka då det bara skiljer en enda röst mellan ettan och tvåan! Grattis till Skuldpadda och Every Million Miles som tar sig in på listan.

Som vi förvarnade om förra veckan är detta den sista listan före sommaruppehållet. Vi presenterar därför inga nya utmanare den här gången. När vi kommer tillbaka igen efter uppehållet kan ni fortsätta rösta på de band som ligger uppe på topplistan nu. Missa inte det – ni kan till exempel hålla koll genom att följa oss på Facebook eller Twitter eller prenumerera på nyhetsbrevet från vår systersajt Musikvideoportalen.

Tack för den här våren och glad sommar! Och fortsätt givetvis att skicka in videor under sommaren så att vi får ett starkt underlag till höstens listor!

Sista listan innan uppehållet toppas av Every Million Miles tätt följt av Skuldpadda. Även MadMan’s Choice, Melody Fields och Sofia Härdig får följa med oss över sommaren. Tyvärr halkar Sabotage ur listan den här gången.

Vi har också gjort en intressant intervju med förra veckans utmanare Vulkano Musikvideoportalen som ni gärna får läsa om ni är intresserade av processen bakom skapandet av en femton minuter lång musikvideo!

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Every Million Miles – “Down By The Shore” 1
2. (NY) Skuldpadda – “Witches” 1
3. (1) MadMan´s Choice – “Derailed” 2
4. (3) Melody Fields – “Morning Sun” 3
5. (4) Sofia Härdig – “Illuminate” 8
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.