Musikvideotoppen Vecka 49

Ny etta denna veckan blir utmanaren Djävulen Möblerar Om. Det gör att Vet hut och Dahlia halkar neråt lite från förra veckans topplaceringar.

Weaver klättrar uppåt en nivå igen och börjar närma sig toppen på nytt, där de låg hela tiden sina första veckor. Ska de lyckas bli etta igen framöver…? Vi får också in utmanaren The OhNos på en fjärdeplats.

Skurklandet får dock tyvärr lämna oss den här gången, tack för er tid på listan!

Bland utmanarna denna gång blir det bland annat animerat, kitsch och skateboardåkning.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Djävulen Möblerar Om – Mot allt som du är för 1
2. (1) Vet Hut – Döda dig 2
3. (4) Weaver – Boxes 8
4. (NY) The OhNos – Dirty Panties 1
5. (2) Dahlia – Gravity 2

Veckans utmanarvideor

Pink Milk – Muscles
Denna animerade video från Pink Milk hade sin premiär på Gaffa och då sa bandet så här: “I videon ser vi en person som är på väg hem efter ett tungt breakup. Vi ville illustrera det hon upplever och känner när hon går därifrån. Naken och utan muskler”. Videon är gjord av Martin Forslund.

Mother Mink – Doobie Doobie
Inte första gången vi har Mother Mink på listan. Såhär beskriver de sin nya video. “Välkommen till Mother Minks kaosvärld! En kitchig, skitig och oglamorös plastvärld. Med hjälp av gamla plastpåsar, gosedjur och moder minks gamla bröllopsklänning skapade vi denna video. Rummet vi befinner oss i är ett hemligt discorum som tidigare varit ett skyddsrum. Vi befinner oss i ett slott djupt in i Bergslagens mörkaste skogar. Under den glittrande discolampans sken kan allting hända och dina drömmar bli sanna!”

Awolnation – Passion
Skateboardåkaren Og De Souza från Brasilien spelar huvudrollen i denna musikvideo där vi blir påminda om att ingenting är omöjligt och det är bara du själv som sätter dina egna begränsningar. Inspirerande! Regi: Ravi Dhar.

General Elektriks – Different Blue
Man blir glad av att titta på den här videon av General Elektriks. Den är resultatet av ett samarbete mellan ett gäng olika talangfulla kreatörer med regissör Arno Salters i spetsen. Om man vill veta hur videon skapades så kan man kolla in det här (länk: https://vimeo.com/244121477).

The Magic Gang – Alright
Ett möte med svärföräldrarna som helt ballar ur. Det häftigaste med den här videon kommer när du efter hand börjar inse att saker ändras och inte ser ut som de precis gjorde. Och mycket riktigt – i slutet av videon räknas alla kontinuitetsfelen upp. De är många fler än man tror! Man får väl helt enkelt kolla igen och se om man kan hitta dem alla. Zac Ella har regisserat.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 03/12/2017 21:00:00
end_date 10/12/2017 11:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.