Musikvideotoppen Vecka 44

Ny tvåa denna veckan blir utmanaren Tall Blonde med sin video till den lågmälda men samtidigt pampiga låten “I Will Light Up The Sea”.

Dessvärre tappar vi Dark Continent från listan, som varit med oss i många veckor med sin video som samlade in pengar till Hjärnfonden. Vi vill också passa på att tacka på Ensamhushåll som varit med oss i hela tio veckor (vilket är maxantal) och nu därför inte kan ligga kvar längre på listan. Grymt bra jobbat!

Weaver håller sig kvar i toppen. Det verkar inte vara en lätt match att försöka utmana dem och deras animerade lilla skapelse. Vi får se hur veckans utmanare står sig i konkurrensen. Bland utmanarna har vi en hel del läskiga videor vilket ju passar bra i dessa Halloween-tider.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (1) Weaver – Boxes 3
2. (NY) Tall Blonde – I Will Light Up The Sea 1
3. (2) Hampus Carlsson – 90talskidz 2
4. (4) Ensamhushåll – Undantaget 10
5. (3) Colorstone – Remember me 6

Veckans utmanarvideor

Browsing Collection – One Time A Year
Vi inleder med lite Halloween-känsla från Browsing Collection. En rykande färsk, lite läskig och slagkraftig video full med budskap som dessutom är skapad av bandet själva. Håll till godo!

Lizette Lizette – Trendslav
Ännu en nysläppt video från ett starkt band med ett solklart budskap. “Trendslav – var har du din identitet? Trendslav – var är din originalitet?” frågar sig Lizette Lizette. Nora Cederin har regisserat videon.

Royal Blood – How Did We Get So Dark?
Vita kaniner, våld och mörker. Denna video är regisserad av The Sacred Egg. En bisarr liten historia som vi gissar tilltalar folk med en viss typ av humor och smak. Vad tycker du…?

Paloma Faith – Guilty
Denna video är en uppföljare på den förra videon till låten “Crybaby” med Paloma Faith. Snygga scener men också mycket obehagliga detaljer, speciellt eftersom det är så många barn inblandade.

ISA – #metoo
Ingen har väl kunnat missa #metoo-kampanjen. ISA skrev en låt om den som framfördes vid manifestationen på Sergels Torg i Stockholm. Såhär skriver hon själv: “Last week I decided to write a song about #metoo, cause I think it’s a very serious and important subject to talk about. We have to work hard to create a more respectful world between men and women.”

This poll is closed! Poll activity:
start_date 29/10/2017 19:00:00
end_date 05/11/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.