Musikvideotoppen Vecka 38

KajHolst är kvar i toppen och en av förra veckans utmanare, St Andreas, tar sig hela vägen upp till andraplatsen. Grattis!

Vi får också in utmanaren Dream Wife som lägger sig på en delad femteplats tillsammans med LEHNBERG – dessa två fick nämligen samma antal röster. Vi får också tyvärr säga hejdå till Spanska sjukan som varit med oss i fyra veckor.

På utmanarsidan hittar vi en hel del intressanta videor från både Sverige och andra länder. Ska bli roligt att se vad ni röstar på, som alltid.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (1) KajHolst – Boom Smack 8
2. (NY) St Andreas – Lejonhjärtascen 1
3. (3) Norma – Spectacular Bid 2
4. (2) Ensamhushåll – Undantaget 4
5. (DELAD) (4) LEHNBERG – Fifth 3
5. (DELAD) (NY) Dream Wife – Fire 1

Veckans utmanarvideor

Colorstone – Remember me
En grym rockvideo med mycket humor. Det var ett tag sen vi fick in den till oss (i våras) men vi har inte hunnit få in den på listan förrän nu. Men den som väntar på något gott…!

Soulsaga ft. Lisa Thereus – Friends for life
Mystiska individer i svarta kåpor rör sig genom skogarna i denna video. Strax innan mitten får vi också se huvudpersonen göra en förvandling. Regissör är Soulsaga själv tillsammans med Josef Mauritzson.

Two Penny Blue – Gypsy
Under vattenytan, i himlen och i skogen. Det leks med gravitation och rörelser i denna fascinerande, melankoliska lilla video från Two Penny Blue. Regi: Daniel Hawkins.

Radiohead – Lift
Ett måste! Här har fenomenet hissåkande verkligen twistats till max. Oscar Hudson har regisserat detta humoristiska lilla mästerverk där det händer nya, udda saker på varje våning som hissen stannar på.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 17/09/2017 19:00:00
end_date 24/09/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.