Musikvideotoppen Vecka 37

Nu har KajHolst lyckats mobilisera sina fans ordentligt och tagit sig ända upp i toppen av listan. Det innebär att Ensamhushåll halkar ner till andraplatsen den här veckan.

Vi välkomnar utmanaren Norma in på listan som tog sig direkt upp till en fin tredjeplats. Vi får tyvärr dock säga hejdå till Solitary Moan och Simon Alexander som båda gjort starka insatser på listan men nu måste lämna oss. Istället får vi ett par nya, härliga utmanare att ta ställning till.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (2) KajHolst – Boom Smack 7
2. (1) Ensamhushåll – Undantaget 3
3. (NY) Norma – Spectacular Bid 1
4. (5) LEHNBERG – Fifth 2
5. (5) Spanska sjukan – Sömnlösa nätter 4

Veckans utmanarvideor

Dream Wife – Fire
Följ med Dream Wife på en road trip genom Island. Snyggt och drömlikt med en del övernaturliga inslag. I beskrivningen till videon på Youtube har bandet lämnat ett konkret budskap: “Respect the nature – take nothing and leave nothing behind”. Regissör är Glashier.

St Andreas – Lejonhjärtascen
Vi håller fortfarande på att beta av vissa fina videor som kom in till oss under sommaren och det här är en av dem. Videon till ”Lejonhjärtascen” är skapad av Jacob Frössén som bland annat också gjort “En film om Olle Ljungström”.

Black Asteroid feat. Michele Lamy – Tangiers
Spektakulär, svartvit video som blandar in precis lagom mycket animationer. För tankarna till läskiga sekter och hemliga sällskap. Regi av Tim Saccenti, Alan Bibby och Andrei Juradowitch.

The Districts – Violet
Följ med på en familjemiddag där det mesta verkar gå överstyr. Här verkar vad som helst kunna hända – ju äckligare, desto bättre, tycks regissören Kris Merc tycka.

Danny L Harle feat. Morrie – Me4U
Här får vi träffa en udda karaktär som verkar älska smink, katter och gosedjur. Videon är regisserad av Matt Copson och är fascinerande att titta på, trots att det inte händer så jättemycket i den egentligen.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 10/09/2017 20:00:00
end_date 17/09/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.