Musikvideotoppen Vecka 35

Två starka utmanare från förra veckan har tagit sig in som ny etta och tvåa på listan. Vi hälsar välkomna till Ensamhushåll och Simon Alexander. Kul!

Några gamla favoriter får vara kvar ett tag till, medan andra tyvärr trillar ur. Vi säger därför tack och hej till April The First och Billy The Zombie Kid. Istället välkomnar vi några nya utmanare från både när och fjärran.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Ensamhushåll – Undantaget 1
2. (NY) Simon Alexander – Won’t Be Found 1
3. (2) Solitary Moan – One Last Goodbye 2
4. (4) KajHolst – Boom Smack 5
5. (1) Spanska sjukan – Sömnlösa nätter 2

Veckans utmanarvideor

LEHNBERG – Fifth
Här har musiken verkligen visualiserats i form av animationer. Det är nästan lite hypnotiskt att titta på. Videon är skapad av JakeOneFifty och musiken kommer från LEHNBERG som beskriver sig såhär: “LEHNBERG is dreaming, creating, crafting & exploring the endless possibilities of imagination.”

Logic ft. Alessia Cara, Khalid – 1-800-273-8255
Mycket viktig låt och video. Låtens namn är telefonnumret till USA:s National Suicide Prevention Lifeline. Videon, som redan setts över 14 miljoner gånger, är skapad av regissören Andy Hines.

Foster The People – Doing It for the Money
Det är något alldeles speciellt med den här videon. Det hänger på att den är gjord med banbrytande teknologi. Det är nämligen en av de första videorna som skapats med Google’s DeepDream-teknologi. Regissör är Daniel Henry.

Steven Andolf – Snap!
Steven Andolf säger att han oftast skapar glada och lättsamma låtar med ett ironiskt och ibland cyniskt budskap, som speglar den mörka verkligheten. Han blev 2011 uppmärksammad för att ha gjort introlåten ”Gapa” till Filip & Fredriks podcast. Här kommer hans senaste video.

Neon Trees – Feel Good
Neon Trees är tillbaka med ny musik för första gången på två år. Detta är verkligen en video att må bra av precis som låttiteln antyder. Inspelad på ett hotell i Palm Springs, California. Regi av Roxana.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 27/08/2017 18:00:00
end_date 03/09/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.