Musikvideotoppen Vecka 34

Denna veckan har två utmanare tagit sig in på listan och hela vägen upp i den absoluta toppen. Det är Spanska sjukan och Solitary Moan som lyckats med detta. Grattis!

Tyvärr betyder det att vi får säga hejdå till två fina road movie-videor, nämligen de från Tex Glitter och PMG. Vi har många intressanta utmanare den här veckan varav många är från Sverige. Vi kan konstatera att det släpps många bra svenska videor just nu och vi ser fram emot att kunna visa er de allra bästa på listan så småningom.

Vi är alltid intresserade av nya videor – budgeten är inte det viktiga, det är kreativiteten som avgör! Så tveka inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Spanska sjukan – Sömnlösa nätter 1
2. (NY) Solitary Moan – One Last Goodbye 1
3. (4) April The First – Colors & Shapes 3
4. (5) KajHolst – Boom Smack 4
5. (1) Billy The Zombie Kid – Are you dying just like me? 2

Veckans utmanarvideor

Simon Alexander – Won’t Be Found
Videon är en fri tolkning av texten och målar upp en ledsam historia mellan två förälskade människor, inspelad i de vackra skogarna i södra Sverige. Simon Alexander är en singer/songwriter bosatt i Göteborg och låten är titelspåret på hans debut-EP.

Cubra – Another World
Ännu en grym video från regissören Simon Hjortek på vår lista. Missa inte denna mäktiga video till låten “Another World” från Borlänge-bandet Cubra.

Ambivalensen – Allt för mig
Mer svenskt! Fast grundhistorien är långt ifrån svensk. En modern Romeo- och Julia-historia utspelar sig i denna snygga video skapad av Alexander Gustafsson. Många häftiga scener med bland annat eld och glitter i fokus.

Ensamhushåll – Undantaget
En ensam man som dansar i sin lägenhet. Det är betydligt mer sevärt än det låter. För när det görs så här snyggt och närgånget blir det den perfekta musikvideon. Regi: Glenn Strid och Philip Andersson.

P!nk – What About Us
P!nk är tillbaka med en ny video som bara på några dagar redan setts av nästan fyra miljoner människor. Man behöver inte titta många sekunder innan man inser att det handlar om Trump-kritik. Regissör: Georgia Hudson.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 20/08/2017 17:00:00
end_date 27/08/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Musikvideotoppen Vecka 34

  1. Kajsa Rosberg skriver:

    Bäst bäst bara bäst!

Kommentarer inaktiverade.