Musikvideotoppen Vecka 26

Sommaren är här vilket innebär att det är tid för att koppla av, njuta av solen och stämpla ut. Med andra ord så är det dags för Musikvideotoppen att ta sommarledigt så här kommer säsongens sista lista! Förra veckans utmanare Arkaid blir säsongens sista vinnare som tog sig hela vägen till förstaplatsen med “The Ruined Boquet”. Nya på listan är även The Bland och KajHolst. Kul! Emanuel Edner håller sig stadigt i toppen och vi får även behållare förra veckans nykomlingar PMG på listan..

Den 31:a juli så drar vi igång igen och de videor som nu ligger på listan hänger även kvar då. Ni får gärna gå in och följa Musikvideotoppen på Facebook så kan ni bli påminda på det sättet när höstsäsongen börjar.

Fortsätt gärna skicka in videotips under sommaren! Alla tips kollas igenom och kan bli aktuella senare för listan.

Skicka dem till musikvideotoppen@gmail.com.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Arkaid – The Ruined Boquet 1
2. (2) Emanuel Edner – Hummingbirds 4
3. (NY) The Bland – Head Oh 1
4. (NY) KajHolst – Boom Smack 1
5. (5) PMG – It’s a journey 2
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.