Musikvideotoppen Vecka 21

Denna veckan har The Men gått upp i ledningen. Vi hälsar också nykomlingen Erik Rapp välkommen in på listan.

The Men har gått om Olin+ den här veckan. Atilla och Aliammo håller sig kvar på listan och får sällskap av Erik Rapp. Som utmanare har vi spännande videor från bland andra Timo Räisänen och Claesons.

Glöm inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (2) The Men – Brother 7
2. (1) Olin+ – Jag tål arsenik 6
3. (4) Atilla – Slacker 3
4. (NY) Erik Rapp – Look Like Lovers 1
5. (3) Aliammo feat. Hagi – Foderz Todos 2

Veckans utmanarvideor

K.Flay – High Enough
K.Flay är den första som signats till skivbolaget Night Street Records som startats av Imagine Dragons frontman. K.Flay kommer också vara förband på deras turné i höst. Låten har potential att bli en hit och det blir nog inte sämre av denna underbara, udda dansvideo som utspelar sig i en husvagn. Regi: Lorraine Nicholson.

Timo Räisänen – Hemliga Polisen
Timo Räisänen har själv tecknat denna budskapsfyllda video. I samband med premiären sa han till musiksajten Gaffa: “Jag kan inte teckna men är rätt bra på Pictionary. Rita snabbt och lättförståeligt. Hur svårt kan det vara egentligen? 150 timmar och 897 handritade bilder senare vet jag. Inte konstigt att det kostar så inihelvete mycket att få någon att göra en hygglig video.”

Ignore The Elephant – Someone Like You
Patrik Boyton har regisserat denna enkla men energifyllda rockvideo som låter oss bekanta oss lite närmare med medlemmarna i Ignore The Elephant. Låten kommer från EP:n Hymns For The Weary som precis släppts.

Claesons – Ego Death
Tidigare i veckan släpptes denna mystiska, konstnärliga video från Claesons (Viktor Claeson, som också känns igen från band som Aerial och The Entire Cast). Låten kommer från albumet V.V.V.V.V. som släpptes för ett par veckor sedan. Hela albumet är dedikerat till hans pappa som fick honom att börja med musiken.

The Japanese House – Saw You In a Dream
Amber Bain från The Japanese House var nyligen i Sverige och fortsätter nu att turnera runtom i Europa. Låten “Saw You In a Dream” släpptes i slutet av april. Denna stämningsfulla, underfundigt koreograferade med ett gäng långhåriga dansare är skapad av Lucy Tcherniak och Jason Baum.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 21/05/2017 17:00:00
end_date 28/05/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.