Musikvideotoppen Vecka 15

Hela tre nykomlingar har tagit sig in på listan den här gången. Det är The Men, Flyinglow och Antonio D som nu är med på toppen.

Favoriten Taipei är fortsatt kvar på listan, precis som förra veckans nykomlingar DUST. Bland utmanarna denna veckan har vi en hel del spännande videos från bland andra Björk och Urban Cone.

Glöm inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) The Men – Brother 1
2. (NY) Flyinglow – Clockwork 1
3. (2) Taipei – Mr. Shady 5
4. (NY) Antonio D – Allt e cool 1
5. (5) DUST – Soul Stealer 2

Veckans utmanarvideor

Urban Cone – Old School
Med denna video vill Urban Cone hylla individens egna uttryck och visa att människor bör försöka omfamna livet och leva i nuet istället för att bli alltför uppslukade av sociala medier. De vill gå tillbaka till “the good old days”, som de uttrycker det. Regissör är Diane Martel.

Erik Fastén – Overwhelmed
Lars Bergbom har regisserat denna känslofyllda video till Erik Fasténs låt “Overwhelmed”. Låten är den första singeln från hans kommande debutalbum. I videon får vi följa en man som möter människor som verkar döma honom och uttrycker detta väldigt bokstavligt. Missa inte slutet.

Halsey – Now or never
Detta är mer än bara en musikvideo, det är nästan som en hel film. En slags actionfilm, kan man väl säga. Huvudpersonen är såklart Halsey och regissör är Halsey själv tillsammans med Sing J Lee.

Björk – Notget
Man vet att man alltid har något intressant att vänta när det släpps en ny musikvideo från Björk. Hon är en av de artister som nästan verkar lika intresserad av att göra videos som av musiken i sig. Denna gång har hon samarbetat med regissörerna Warren Du Preez och Nick Thornton Jones.

Olin+ – Jag tål arsenik
En video helt i tiden, med teman som rör vad som är sanning, vad som är nyheter och vem vi egentligen kan lita på. Johan Eklund har regisserat.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 09/04/2017 17:00:00
end_date 16/04/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.