Musikvideotoppen Vecka 14

Grattis Dolorifics! Nya ettor på Musikvideotoppen denna vecka. Nykomlingarna DUST tog sig också in på listan och hamnade på en femteplats.

Taipei, Sabina Chantouria och Blända håller sig kvar på topplistan ett tag till, verkar det som. Vi har fått in många spännande videos till mailboxen den senaste veckan och några av dem ser ni bland veckans utmanare. Glöm inte att skicka in era videor till musikvideotoppen@gmail.com.

Röstningsformuläret för veckans videor hittar ni här.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Dolorifics – Goodbye 1
2(Delad). (2) Taipei – Mr. Shady 4
2(Delad). (5) Sabina Chantouria – Stranger 4
4. (4) Blända – Var jag för hård/rädd 4
5. (NY) DUST – Soul Stealer 1

Veckans utmanarvideor

Fyrklövern – Robin Nazari
“Fyrklövern” är en ny låt med Robin Nazari. Han har tidigare bland annat släppt låten “Leva” och varit med i Revolution Poetry. Den känslosamma videon är regisserad av Emilio Di Stefano och berättar om utsatthet, livsval och att tro på sig själv.

James Vincent McMorrow – One Thousand Times
James Vincent McMorrow gillar inte att spela in videor. Han sa till regissören Bob Gallagher att om de skulle göra en performance video skulle det vara tvunget att hända något mer än att bara bandet uppträder på scenen. Låten kommer från albumet We Move som är hans tredje i ordningen.

Antonio D – Allt e cool
Den här videon har ett långt intro – men hoppa inte över det! Det är inte bara underhållande utan gör dessutom mycket för att förklara resten av videon. Antonio D släppte sin debut-EP Från Karlshamn till Kingston för två år sedan. Nu är han här med nya singeln “Allt e cool” och videon som är regisserad av Marcus Lindberg.

The Men – Brother
Följ med ner under vattenytan i denna u-båtsvideo av The Men. Låten “Brother” kommer från deras femte album, Sunburst, som släpptes nu i veckan. The Men har på detta album testat lite nya musikaliska vingar. Deras tidigare material har bland annat förekommit i flera tv-serier och bandet har synts på nationell tv och radio. Videon är gjord av Heimo Åback.

Flyinglow – Clockwork
Detta är debutsingeln från Flyinglow som är ett electronicaprojekt från Joel Gabrielsson. Albumet växte fram när Joel bosatt sig i en liten stuga på landet efter att ha bott i länder som Ukraina, Finland och Singapore. Han har bland annat studerat på School of Movement and Performance i Finland och varit frontman i bandet Toys in the Well. Videon är regisserad av Joel själv.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 02/04/2017 19:00:00
end_date 09/04/2017 10:00:00
Poll Results:
Max tre alternativ. Efter 24 h kan du rösta igen.
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.