Musikvideotoppen Vecka 23

Juni är här vilket innebär att det är tid för att koppla av, njuta av solen och stämpla ut. Med andra ord så är det dags för Musikvideotoppen att ta sommarledigt så här kommer säsongens sista lista! Luma får avrunda med ”Revolution” i topp, en låt som det verkligen osar härliga sommarkvällar om.

Den 28:e augusti så drar vi igång igen och dom videor som nu ligger på listan hänger även kvar då. Ni får gärna gå in och följa Musikvideotoppen på Facebook så kan ni bli påminda på det sättet när höstsäsongen börjar.

Fortsätt gärna skicka in videotips under sommaren! Alla tips kollas igenom och kan bli aktuella senare för listan.

Trevlig sommar!

Veckans topplista

# V
1. (NY) Luma – Revolution 1
2. (1) Cruel Devoted – The Dream Lost Within 2
3. (3) Cosmetisk Heesvijk – Grimash Om Morgonen 5
4. (NY) Almost Honey – IWU (Do You Really Wanna) 1
5. (2) Sabina Chantouria – Cry For Me 2
Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.