Musikvideotoppen Vecka 22

Den senaste veckan har ni röstat mest på utmanaren Cruel Devoted – The Dream Lost Within som tagit sig in på förstaplatsen. Även på andra plats hittar vi en utmanare, nämligen Sabina Chantouria med Cry For Me. Hur ska det gå nästa vecka? Det bestämmer ni!

Veckans topplista

# V
1. (NY) Cruel Devoted – The Dream Lost Within 1
2. (NY) Sabina Chantouria – Cry For Me 1
3. (2) Cosmetisk Heesvijk – Grimash Om Morgonen 4
4. (5) Garmarna feat. Thåström – Öppet Hav 6
5. (1) Minoh – Future Light 2

Veckans utmanarvideor

Benjamin Francis Leftwich – Mayflies
Njut av en riktigt fin tecknad video till Benjamin Francis Leftwichs låt Mayflies. Låten är den första singeln från Benjamins andra album som kommer senare i sommar. Vilka är det då som gjort den snygga videon? Jo, de kallar sig Sprankenstein (illustrationerna) och Greedy Goons (animationerna).

Luma – Revolution
Här kommer ett stycke svensk pop som säkert kommer spelas på en och annan trädgårdsfest i sommar, eller vad tror ni? Starka känslor i både låten och videon. Är man inte redan kär i någon så vill man bli det efter att ha sett den här videon. Regissör är Isabell Westerlund, ena halvan av Luma, tillsammans med Frida Strömberg.

Måns Zelmerlöw – Fire In The Rain
Måns Zelmerlöw är överallt just nu. Han blev hyllad för sin programledarinsats i Eurovision tillsammans med Petra Mede. Då passade han också på att släppa en ny singel som han uppträdde med i programmet. Smart drag! Nu ska han ut på turné i Sverige och några andra länder. Här är den nya videon till ”Fire in the rain”.

Almost Honey – IWU (Do You Really Wanna)
Låten IWU (Do you really wanna) kommer från Almost Honeys debutalbum som släpptes för ett par veckor sedan. Videon förmedlar känslan av att vara sist kvar på kontoret en fredag eftermiddag, räkna ner till man får gå hem och sen… bara släppa alla hämningar. Underhållande och medryckande.

Adele – Send My Love (To Your New Lover)
Enkel men ändå kraftfull video till Adeles singel ”Send My Love”. Rolling Stone kallade den ”hypnotisk”. Videon har redan över 23 miljoner visningar på Youtube efter bara en knapp vecka. Det säger en del om Adeles storhet just nu. Regissör är Patrick Daughters.

Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.