Musikvideotoppen Vecka 51

Med dryga veckan kvar till jul så är det dags för Musikvideotoppen att bomma igen för säsongen. Den 17 januari kommer sidan igång igen och under tiden så får ni hemskt gärna fortsätta skicka in era videotips! Ni får gärna gå in och följa Musikvideotoppen på Facebook så blir ni påminda där när sidan drar igång.

Än en gång finner vi Alexander Vasilious video ”Children of Tomorrow” på första plats och han har därmed spenderat fyra utav sina nio veckor i topp. Men han har faktiskt chans att få till ytterligare en listetta innan videon nått sin maxlängd på sidan, då samtliga videor från denna topplista hänger kvar till vårsäsongen.

Två nya videor tar sig in också från utmanarposition, på plats tre finner vi Weaver med ”Underneath A Question Mark” och sedan tar sig Majlo in på plats fem med ”Change”.

Skulle vilja önska er alla en riktigt God Jul så hörs vi åter i januari!

Veckans topplista

# V
1. (1) Alexander Vasiliou – Children Of Tomorrow 9

2. (2) Lugnet – It Ain’t Easy 6

3. (NY) Weaver – Underneath A Question Mark 1

4. (5) Navelin – Daydream 2

5. (NY) Majlo – Change 1

Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.