Musikvideotoppen Vecka 38

Efter en jämn kamp om rösterna så kommer här veckans lista och Annsome håller sig kvar i topp även denna gång med ”Ballerina”. Dom flesta videorna från förra veckans lista hänger kvar, fast med H.M. Hammarin som nytillskott på plats tre med somriga videon ”Stranger to the Face of Love”.

Veckans topplista

# V
1. (1) Annsome – Ballerina 2

2. (4) Tom Levin – Thunder On 4

3. (NY) H.M. Hammarin – Stranger to the Face of Love 1

4. (5) Frantic Amber – Soar 5

5. (3) Violet Days – So Dope 2

Veckans utmanarvideor

Clara Mae – Avalon
Som 17-åring så var Clara Hagman, alias Clara Mae, en utav dom tävlande i Idol och blev efter det värvad som sångerska till Ace of Base. Under sin tid i gruppen så var hon med och spelade in albumet ”The Golden Ratio” samt turnerade världen runt. Nu ligger fullt fokus på den egna solokarriären med singeln ”Avalon” som första ordentliga avstamp. ”Avalon” har skrivits utav Clara i samarbete med Jade Ell och Mats Valentin och under sommaren så släppte hon denna stiliga musikvideon till låten.

By The Way – Watch Me Bleed
Härnäst blir det en video som handlar om… mens..? Jajjemen’s! I november förra året så skrev Agnes Eriksson, sångerska i gruppen By The Way, en insändare till Aftonbladet om hur hon inte fick hålla ett tal om mens på sin skola. Insändaren delades tusentals gånger och blev en viral snackis i sociala medier. Nu har gruppen släppt en musikvideo om ämnet, som även kan ses som en instruktionsvideo om hur man läxar upp dryga grabbar som kör med det gamla ”har du mens”-kortet.

Billy Momo – It´s Mine
Med inspiration från Ryssland så har Billy Momo spelat in denna lite spexiga videon till låten ”It’s Mine” från albumet ”Drunktalk”. Gruppen bildades utav Tomas Juto och Oskar Hovell, som till en början skrev och spelade all musik själva till första albumet ”Ordinary Men” medan dom bodde i en liten stuga i dom sörmländska skogarna. Med tiden så har gruppen växt till sig och består nu utav sju medlemmar.

Avicii – For A Better Day
Förra veckan så släppte Avicii inte bara en, utan två musikvideor till låtarna ”For A Better Day” och ”Pure Grinding” från hans kommande album ”Stories”. Regin till videorna står Tim Bergling själv för i samarbete med Levan Tsikurishvili. I den ganska brutala videon ”For A Better Day” så får vi se två kvinnor i jakt på olika pedofiler som dom sedan avrättar. Kvinnorna spelas utav dom båda kampsportarna Madeleine Vall och Mikaela Laurén och vi får även se skådespelaren Krister Henriksson i en roll som pedofil, där han får gå ett hårt öde till mötes.

Adée – World On Fire
Fantastiska sångerskan Adée kan beskrivas som en ”Up & Coming” artist och producent inom R’n’B/Soul-genren som står stadigt med fötterna på marken. Tidigare singeln ”Woman” blev utsedd som officiell låt till jämställdhetskonferensen Nordiskt Forum i Malmö vilket ledde vidare till uppträdanden på Malmö Arena och TV4 Nyhetsmorgon. Hon har även turnerat runt i USA och Sverige och bland annat uppträtt för Sveriges kungafamilj. Här kan ni kolla in videon till hennes senaste, skönt souliga singel ”World’s On Fire”.

Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Musikvideotoppen Vecka 38

  1. Turid Andersson skriver:

    röstat

Kommentarer inaktiverade.