Musikvideotoppen Vecka 24

Här kommer sista listan innan sommaren och det har märkts även på rösterna att det är säsongsavslutning, det har varit en väldigt hård och jämn kamp om platserna denna vecka. Till slut så blev det Peter Hägerstrand som drog hem tyngsta lasset röster med ”Solsystem”. Videon är gjord utav Sandra Wahlbeck och hon har använt sig utav vatten, olja och färgpigment under skapandet av videon. Patrik Wennberg tar sig också in på listans femte plats med ”Education”.

Nu går Musikvideotoppen på semester! Därför blir det inga nya videor och ingen röstning denna vecka. Videorna som nu ligger på listan kommer hänga kvar tills efter sommaren. Vi kör igång igen söndagen den 30:e augusti så ni får lägga det datumet på minnet, eller så kan ni följa Musikvideotoppen på Facebook så blir ni påminda där när vi drar igång.

Under sommaren så får ni hemskt gärna fortsätta skicka in videor! Alla videor kollas igenom och länkarna sparas, så det kan hända att dom dyker upp senare på sidan.

Trevlig sommar!

Veckans topplista

# V
1. (4) Peter Hägerstrand – Solsystem 3

2. (1) Tom Levin – Thunder On 2

3. (3) Anders Hanses – Where’re You Going This Time? 2

4. (2) Frantic Amber – Soar 3

5. (NY) Patrik Wennberg – Education 1

Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.