Musikvideotoppen Vecka 52

Julen står runt hörnet och då tycker vi att det kunde vara lämpligt att ta lite ledigt med sidan, så här kommer årets sista lista! Vi räknar med att vara tillbaka igen den 18 januari så därför har vi inga utmanarvideor eller röstning denna gång, utan publicerar bara själva listan. Videorna på veckans lista hänger även kvar till nästa år.

I toppen så hittar vi en gammal goding som många utav er säkert känner igen; Dia Psalma’s låt ”Emelie” släpptes redan 1994 men det var först nu, 20 år senare, som musikvideon spelades in. Sedan har vi två till nya videor på listan: Älven tar sig in på fjärde plats med deras jullåt ”Pusselbit” och Captain Black Beard lägger sig på femte plats med ”Aiming For Love”.

Skulle vilja önska er allesammans en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så hörs vi åter i januari! Under tiden så får ni väldigt gärna fortsätta skicka in musikvideor till oss på musikvideotoppen@gmail.com, så kanske dom dyker upp på sidan när vi kommer igång igen nästa år.

Veckans topplista

# V
1. (NY) Dia Psalma – Emelie 1

2. (1) Billy Momo – I´ve Got You 2

3. (4) Joe Fiddle – Where I’ll Spend My Years 7

4. (NY) Älven – Pusselbit 1

5. (NY) Captain Black Beard – Aiming For Love 1

Det här inlägget postades i Veckans lista och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Musikvideotoppen Vecka 52

  1. Roger skriver:

    Joe Fiddle blir bara bättre och bättre – på topp igen ?

Kommentarer inaktiverade.